Alone in the Dark 2024’e ertelendi

Alone in the Dark

Ekim ayında oyunseverlerle buluşması beklenen Alone in the Dark, Marvel’s Spider-Man 2’yle aynı dönemde çıkmaması için 2024’e ertelendi.

Bildiğiniz gibi 2023 oyun dünyası için oldukça verimli geçiyor. Hogwarts Legacy, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Diablo, Baldur’s Gate 3 gibi dört önemli oyununun üst üste çıkmasının ardından şimdi de yıla damga vurabilecek bir diğer oyun olan Starfield oyunseverlerle buluştu. Bu da yetmezmiş gibi yıl bitmeden yeni Assassin’s Creed oyunu da raflardaki yerini almış olacak. 2023’ün oyun açısından dolu dolu geçmesi oyunseverler açısından son derece sevindirici olsa da kendi oyunlarını 2023’te çıkaracak stüdyolar için hiç de öyle değil. Çünkü bu oyunların, daha yüksek profilli yapımların gölgesinde kaybolup gitme ihtimali çok daha artmış oluyor.

Bu yüzden olsa gerek ki yılın son aylarında çıkması beklenen birden fazla oyunun ileri tarihlere ertelendiğine şahit oluyoruz. Bunun son örneği de ekim ayında çıkması beklenen Alone in the Dark oldu. 1990’lı yıllarda ve 2000’lerin başında oldukça popüler olan korku/gerilim serisini yeniden canlandırmayı amaçlayan yeni Alone in the Dark oyunu, 2023’ün ikinci yarısındaki kalabalıktan uzaklaşmak için 2024’e ertelendi.

Alone in the Dark 2

Alone in the Dark’in yeni çıkış tarihi 16 Ocak 2024 olarak açıklandı. Normalde ekim ayı Cadılar Bayramı dönemine denk geldiği için yeni bir korku oyununun çıkışı için en ideal dönem olarak görülüyordu. Ancak aynı ay içinde Marvel’s Spider-Man 2 ve Super Mario Bros. Wonder gibi iki büyük oyunun çıkacak olması ekim ayını yeni bir oyun çıkarmak için ideal bir dönem olmaktan çıkardı. Bu yüzden THQ Nordic de oyununu 2024’e ertelemek zorunda kaldı.

Pixel 8 Pro bir kez daha görüldü