Hogwarts Legacy HBO dizisi mi oluyor

Hogwarts Legacy

Gündeme bomba gibi düşen bir iddiaya göre HBO, Hogwarts Legacy oyunundan uyarlanacak yeni bir Harry Potter dizisi hazırlıyor.

Harry Potter serisinin yaratıcısı olan J.K. Rowling son yıllarda daha çok tepki çeken paylaşımlara gündeme geldiği için, yeni çıkan Harry Potter oyunu Hogwarts Legacy’nin kullanıcı nezdinde nasıl karşılanacağı konusunda soru işaretleri vardı. Hatta oyun çıkmadan önce örgütlenen bazı gruplar, Harry Potter hayranlarından oyunu boykot etmelerini istiyordu. Bu da oyunun satış rakamlarının beklentilerin altında kalabileceği düşündürüyordu. Ancak oyunun satışa çıkmasının ardından çok farklı bir tablo ortaya çıktı. Harry Potter oyunu sadece iyi bir satış performansı sergilemekle kalmadı, son yılların en iyi çıkışlarından birini yaptı.

Hogwarts Legacy’nin böylesine etkileyici bir çıkış yapmasının oyun dünyasının çok ötesinde etkileri olacak gibi görünüyor. J.K. Rowling’e yöneltilen sert eleştiriler yüzünden tüm Harry Potter serisine temkinli yaklaşan Warner Bros. stüdyosu, oyunun başarısı sonrası bu şüphelerinden kurtulmuş gibi görünüyor. Bu da önümüzdeki dönemde yeni Harry Potter filmleri ve dizileri görme ihtimalimizi kuvvetlendiriyor.

hogwarts legacy 2

Nitekim daha şimdiden yeni bir Harry Potter dizisi söylentileri ortaya çıkmış durumda. Üstelik bu dizinin HBO tarafından hazırlanacağı ve Hogwarts Legacy’nin dizi uyarlaması olacağı söyleniyor. Bugün oyun ve eğlence dünyasının gündemine bomba gibi düşen bu iddia Giant Freakin Robot sitesinden geliyor. Giant Freakin Robot bu bilgiyi son derece güvenilir kaynaklardan aldığını söylüyor.

Ancak bu iddiaya en azından şimdilik şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Çünkü Giant Freakin Robot bu tür haberleri patlatan bir site olarak tanınmıyor. Daha çok fanlara hitap eden içerikler üretmesiyle tanınıyor. Bu yüzden sızıntılar konusunda eskiye dönük bir itibarı bulunmuyor. Bu yüzden Deadline ya da Variety gibi güvenilir bir kaynak bu haberi paylaşana kadar bu iddiaya şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

Öte yandan bu iddianın doğru olması çok da sürpriz olmayacaktır. Çünkü Warner Bros. yönetiminin Harry Potter evreninde geçen yeni dizi ve filmler çekmek istediği bir süredir konuşuluyor. Hogwarts Legacy’nin başarısı sonrası bu istek daha da artacaktır. Böyle bir durumda stüdyonun yöneleceği ilk kaynaklardan birinin de Hogwarts Legacy olması kulağa mantıklı geliyor.

Elden Ring için Hogwarts Legacy modu yaptılar