Dünyanın en büyük Apple Store’u Miami’de açılıyor

Apple yakında maske gereksinimlerini kaldırabilir

Fiziki mağazalarının sayısını arttırmaya devam eden Amerikalı teknoloji devi Apple, bugüne kadarki en büyük Apple Store’u Miami şehrinde açmaya hazırlanıyor.

Pandemi döneminde insanların evlerine kapanmasıyla birlikte online alış veriş çok daha yaygın hale gelmiş olsa da yavaş yavaş normale dönmemizle birlikte fiziki mağazalar yeniden canlanmaya başladı. Hatırlarsanız daha birkaç gün önce, Amazon’un fiziki mağazalarının sayısını arttırmayı planladığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Ancak fiziki mağazalarına yenilerini ekleyen tek teknoloji devi Amazon değil. Aynı şekilde Apple da mağazalarının sayısını arttırmaya devam ediyor. Apple Store adını taşıyan bu mağazalara yenilerini eklemeye devam eden Apple, bugüne kadar açtığı en büyük mağazayı Miami’de açmaya hazırlanıyor.

Apple, ABD’deki 273. mağazasını yaklaşık altı ay önce New Jersey’de açtı. O günden beri ABD sınırları içinde yeni bir mağaza açmayan Apple, bu suskunluğunu dünyanın en büyük Apple Store’unu Miami şehrinde açarak bozmayı planlıyor. Miami basınında yer alan bilgilere göre Apple’, bugüne kadarki en büyük mağazasını henüz inşası devam eden Miami World Center’da açacak.

Miami World Center’ın şehrin en önemli yaşam alanlarından birine dönüşmesi bekleniyor. Bu yüzden Amerikalı teknoloji devinin de yeni mağazası için bu yeni merkezi tercih etmesi çok da sürpriz olmayacaktır. Ancak Amerikalı teknoloji devinin henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapmadığını hatırlatalım. Eğer Miami basınında çıkan bu haberler doğruysa, ki oldukça güvenilir kaynaklardan geldiği söyleniyor, Apple önümüzdeki günlerde konuyla ilgili resmi bir açıklama da yapacaktır.

Apple Store miami

Elden Ring için Hogwarts Legacy modu yaptılar