HMD Pulse Pro Bu Hafta Çıkabilir

HMD Pulse Pro

HMD’nin Nokia markasıyla değil, kendi adıyla çıkaracağı ilk telefon olan HMD Pulse Pro, beklenenden çok önce, hatta bu hafta çıkabilir.

Nokia marka telefonları çıkarmaya devam eden şirket olan HMD Global, çok yakında kendi markasını taşıyan telefonlar çıkarmaya başlayacak. Bu telefonlardan biri de HMD Pulse Pro olacak. Merakla beklenen Pulse Pro için henüz resmi bir lansman tarihi açıklanmadı. Ancak bugün gelen haberler, telefonun çok yakında tanıtılabileceğini gösteriyor.

Normalde Pulse Pro’nun temmuz ayı gibi piyasaya sürüleceği düşünülüyordu. Ancak Finlandiya’nın önde gelen telefon satıcılarından Gigantti’nin bugün yayına aldığı sayfa, telefonun beklenenden çok önce çıkabileceğini gösterdi. Gigantti’nin hatasını fark ettikten sonra yayından kaldırdığı bu sayfa, HMD Pulse Pro’nun 24 Nisan’da çıkacağını söylüyordu. Eğer bu bilgi doğru çıkarsa telefonun tanıtımına yarın şahit olabiliriz.

hmd pulse pro

Öte yandan Gigantti’nin yanlışlıkla erkenden yayına aldığı satış sayfası, telefonun teknik özelliklerine ve fiyatına dair de detaylar barındırıyordu. Burada yer alan bilgilere göre Pulse Pro’nun fiyatı 179 euro olacak.

HMD Pulse Pro, 6.56 inçlik IPS LCD bir ekrana sahip olacak. 720 x 1480p çözünürlükteki HD+ bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz olacak. Telefon, Unisoc T606 yonga setinden güç alacak. Telefonda bu yonga setine 6 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alam eşlik edecek ama depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabilecek. Telefonun bataryası ise 5000 mAh olacak. Son olarak kameraya geldiğimizde karşımıza 50 + 2 megapiksellik çift arka kamera ile 50 megapiksellik selfie kamerası çıkıyor.

Fallout Satışlarındaki Patlama Büyüyerek Devam Ediyor