Hobbs and Shaw için yeni tanıtım videosu!

maxresdefault 32

Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off çalışması Hobbs and Shaw için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Hızlı ve Öfkeli serisi spin-off projelerle genişlemeye devam ediyor. 2001 yılında gösterime giren film çok sevilince kısa süre içerisinde seri haline dönüşmüştü. Son olarak 2017 yılında gösterime giren serinin 8. filmi 1 milyar doların üzerinde gişe başarısıyla adeta dudak uçuklatmıştı. Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmlerinde yakalanan muazzam başarı spin-off projelerinin de önünü açtı.

Hali hazırda yapımcı ekibin önünde 2 spin-off projesi yer alıyor. Bu projelerden birisi serinin sevilen iki karakteri Hobbs ve Shaw’a odaklanırken, diğeri ise kadın karakterleri merkezine alıyor.

Hobbs and Shaw için yeni video

Bu bağlamda girişilen ilk proje ise Hobbs and Shaw oldu. Özellikle son filmde ön plana çıkan Luke Hobbs ve Devkard Shaw karakterlerini ön plana oturtan filmde kötü karakter için Idris Elba seçilmişti.

Başrollerde Jason Statham ve Dwayne Johnson’ın yer aldığı filmin kadrosunda  Vannessa Kirby, Eddie Marsan ve Eiza Gonzalez gibi isimler de yer alıyor.

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 2 Ağustos’ta vizyona girmesi beklenen film ile ilgili geçtiğimiz gün yeni bir fragman yayınlandı. Dilerseniz bu videoya yukarıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

Görünen o ki seri odağına aldığı modifiyeli araba temasını yavaş yavaş terk ediyor. Zira filmde araba sahneleri iyiden iyiye azaltılmış durumda.

X-Men Dark Phoenix için son tanıtım videosu da yayınlandı