Hitman 3 oyuncularına müjde

Hitman 3 oyuncularına müjde

IO Interactive, Hitman serisine yeni gelenler için işleri kolaylaştırıyor. İşte tüm detaylar.

Önceki iki oyuna henüz sahip olmayan üçüncü oyun sahiplerine bir bonus veriliyor. 26 Ocak’ta şirket, 3’üncü oyunun adını Hitman: World of Assassination olarak değiştirecek. Bu, IOI’nin yakın zamanda yeniden başlatılan üçlemeye verdiği takma ad. Dahası WOA üç oyuna da erişim içerecek. Yani üçüncü oyuna sahip olanlar otomatik olarak ilk iki oyuna da erişim elde edecek.

Hitman 3 oyuncularına müjde

Halihazırda 1 ve 2’ye sahip olanlar, üçüncü taksitte onlardan seviyelere erişebileceklerdi. Ancak bu yaklaşım biraz kafa karışıklığına neden oldu. Bu değişiklik işleri biraz düzene sokacak. Üçüncü oyuna sahipseniz, Hitman: WOA’ya ücretsiz yükseltme alacaksınız. IOI önceki iki oyunu liste dışı bırakacak, ancak zaten sahipseniz onları tekrar indirebileceksiniz. Oyunculara 70 dolara mal olacak olan WOA, ilerleyen üçleme için tek giriş noktası olacak. 3’ün şu anki standart fiyatı 60$, ancak 5 Ocak’a kadar Steam’de 21$’dan satışta.

PlayStation, Xbox ve Switch fırsatlarını başka bir yerde bulabilirsiniz. Yeni 30 Dolarlık Deluxe Paket size iki ekstra seviye, bir çift keskin nişancı haritası,  3 için Seven Deadly Sins genişletmesi ve diğer mücadeleleri içeren üç genişletme paketine erişmenizi sağlayacak. Üç genişletme paketi konsollarda ve Epic Games Store’da ayrı olarak sunulmaya devam edecek. Halihazırda bu DLC’lerden bir veya ikisine sahipseniz, Deluxe Paket Steam’de orantılı olarak derecelendirilecektir.

 

HONOR , Türkiye’deki faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek