Hitman Episode 3: Marrakesh ücretsiz oldu!

Hitman Episode 3: Marrakesh

Steam’de 13 TL’ye satılan Hitman Episode 3: Marrakesh bugün ücretsiz oldu. Hitman’in Episode 3: Marrakesh bölümünü ücretsiz olarak PC’nize indirmek ve Steam kütüphanenize eklemek için haberimize göz atın.

IO Interactive, 2016 yılında sevilen oyun serisi Hitman için yeni bir formül denemişti. Episode yani bölüm bölüm şeklinde sunulan Hitman, bu taktiğine rağmen pek başarılı olamamıştı.

IO Interactive, oyunu tutundurmak için Episode 2‘yi geçtiğimiz aylarda ücretsiz olarak sunmuştu. Şimdi ki süreçte ise Hitman Episode 3: Marrakesh ücretsiz olarak yayınlandı.

Hitman Episode 3: Marrakesh ücretsiz indir!

Steam’de 13 TL’ye satılan Episode 3: Marrakesh kısa süreliğine ücretiz oldu. Bu bölümü ücretsiz olarak oynamak için önce buradan Hitman’i Steam kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Daha sonra Episode 3: Marrakesh otomatik olarak oyuna eklenecektir.

F1 2018 klasik araç listesi açıklandı

Tüm bölümleri indirimde 123 TL olan Hitman’in bu tutundurma çabalarının da boşa olacağı düşünülüyor. Bakalım önümüzdeki yıllarda gelecek olan Hitman oyununda yine aynı bölüm bölüm oyun satma taktiği kullanılacak mı?

Hitman Episode 3: Marrakesh