Honor 10 Türkiye’de satışa sunulacak!

Honor 10

Honor 10 Türkiye pazarına giriş yapmak için kolları sıvadı. Honor’un amiral gemisi resmi olarak çok yakında ülkemizde satışa sunulacak. İşte Honor’un yeni gözdesinin Türkiye’de satışa sunulacağı resmi tarih!

Huawei‘nin alt markası olan Honor, geçtiğimiz aylarda karşımıza Honor 10 modeli ile çıkmıştı. Avrupa bölgesinde satışa sunulan bu telefonun, ülkemizde de satışa sunulması bekleniyordu. Türkiye pazarına giriş yapan Honor, bugün resmi olarak bir merakla beklenen telefonun Türkiye’de satışa sunulacağı tarihi açıkladı.

Honor 10 bu ay Türkiye’de satışa sunuluyor!

Açıklamalara göre; Honor 10, Temmuz ayı içerisinde Türkiye’de resmi olarak satışa sunulacak. Gelişmiş yapay zeka AI 2.0 teknolojili çift arka kameraya sahip olan telefonda, yük okuma ve parmak izi okuma gibi teknolojiler bulunuyor.

5.84 inç büyüklüğünde Full HD+ ekran ile gelen telefon gücünü, Huawei Kirin 970 yonga seti ve 4 GB RAM‘den alıyor. Depolama biriminde 64 GB ve 128 GB seçeneklerinin bulunduğu telefonda 3.400 mAh‘lık batarya yer alıyor.

Huawei Nova 3’ün özellikleri netlik kazandı

Honor 10

Honor Super Charge destekli bu telefonda 24 Megapiksel + 16 Megapiksel çözünürlüğünde arka ve 24 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Bu telefonun ülkemizde henüz kaç TL’den satışa sunulacağı bilinmiyor. Ancak tahminlere göre; telefonun fiyat aralığı 2.500 TL ila 3.000 TL arasında olacaktır.