PlayStation Plus için kaçırılmayacak indirim!

PlayStation Plus

Sony, PlayStation Plus üyeliği için bugün yepyeni bir kampanya başlattı. Kısa süreliğine geçerli olacak olan PS Plus indirimini mutlaka değerlendirmelisiniz. İşte indirimli PlayStation Plus fiyatı!

Sony, oyuncuların karşısına yepyeni bir indirim furyası ile çıkıyor. Sıcak yaz aylarında oyuncuların PlayStation 4‘e gömüldüğü bugünlerde, Sony, yeni indirimi ile multiplayer oyun deneyimini daha uygun fiyata sunmaya hazırlanıyor.

PlayStation Plus’ta büyük indirim

PlayStation 4‘te multiplayer oyun oynamak için gerekli olan PlayStation Plus’ın 3 aylık üyeliği normalde 74,99 TL‘ye satılıyordu. Sony Türkiye, 9 Temmuz 2018 tarihine kadar bu üyeliğin fiyatında yüzde 25 indirim yaparak 55.99 TL‘ye çekti.

PS Plus üyeliğine sahip olduğunuzda multiplayer oyun oynamanın yanında, her ay belirlenen ücretsiz oyunlara da sahip oluyorsunuz. Ayrıca bazı oyunlarda PS Plus indiriminden de yararlanabiliyorsunuz.

PlayStation Plus

Ücretsiz PS Plus Temmuz 2018 oyunları açıklandı

Sony, Temmuz ayı içerisinde PS Plus sahiplerine, Absolver (Playstation 4), Heavy Rain (Playstation 4), Rayman 3 HD (Playstation 3), Extreme Exorcism (Playstation 3), Space Overlords (Playstation Vita/Playstation 4) ve Zero Escape: Zero Time Dilemma (Playstation Vita) oyunlarını ücretsiz olarak dağıtıyor.

PS Plus sahipleri bu oyunları dışında ayrıca; 11 Temmuz 2018 tarihine kadar kütüphanelerine Call of Duty: Black Ops 3‘ü ücretsiz olarak ekleyebilecek.