Hitman’i bekleyenlere üzücü haber!

hitman oyunu ertelendi

Efsanevi seri Hitman’in yeni oyunu için yapımcı firmadan üzücü haber geldi. Önümüzdeki Kasım ayında yayınlanması beklenen oyun ertelendi. Hitman’in yeni oyununun hangi platformlara ne zaman çıkacağının detayları haberimizde.

hitman-oyunu-ertelendi

IO Interactive tarafından geliştirilen yeni Hitman oyunu, serinin takipçileri tarafından merakla bekleniyordu. Square Enix tarafından yayınlanacak oyunun ertelenme haberi, oyunun meraklılarını üzdü. Normal şartlarda Xbox One, PlayStation 4 ve PC sürümlerinin Kasım ayında çıkması bekleniyordu ancak öyle olmadı.

Yapımcı firma oyunun geliştirilme sürecinde hala daha eksikleri olduğunu ve birkaç aya daha ihtiyaçları olduğunu resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Verilen yeni tarih 4 ay sonrasını işaret ediyor. Hitman serisinin en yeni oyunu Kasım 2016’da sevenleri ile buluşacak. Ancak sevindirici bir gelişme olarak oyunun tüm platformlarda aynı tarihte çıkacağını düşünebiliriz.

Geçtiğimiz aylarda E3 fuarında duyurulan yeni Hitman oyunu, çok geniş bir harita ve oyun alanı sunacak. Hitman serisine meraklyısanız oyunu şimdiden ön sipariş verebilirsiniz.

Haftanın en iyi iOS ve Android uygulamaları