Hideo Kojima’nın yeni oyunu sızdırıldı

Hideo Kojima

Sızdırılan yeni bir video, Hideo Kojima’nın merakla beklenen yeni oyununun Overdose adlı bir korku oyunu olabileceğini ortaya çıkardı.

Hatırlarsanız Microsoft’un haziran ayında düzenlediği Xbox Showcase etkinliğinde Hideo Kojima da sahneye çıkmış ve Xbox için yeni bir oyun hazırlayacağını duyurarak oyun severleri bir hayli heyecanlandırmıştı.

Yaratıcısı olduğu Metal Gear serisinde ortaya koyduğu işle oyun dünyasının en saygın isimlerinden biri haline gelen Kojima, son olarak da Death Stranding ile oyun dünyasına damga vurmayı başarmıştı. Bu yüzden yeni oyununu duyurduğunda, hakkında hiçbir şey açıklanmadığı halde bu proje en heyecanla beklenen oyunlar arasına girdi.

Hideo Kojima, geçtiğimiz birkaç ay boyunca yaptığı paylaşımlarla yeni oyunu hakkında ufak tefek detaylar ve ipuçları paylaştı. Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz ay da Kojima’nın yeni oyununu tanıtmak için ünlü oyuncu Elle Fanning’in yer aldığı afişler yayınlanmıştı. Bu paylaşımdan yaklaşık bir ay sonra, bu kez sızdırılan bilgiler sayesinde oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

hideo kojima 2

Sızdırılan yeni bir video, Kojima’nın yeni oyununun Overdose adını taşıyan bir korku oyunu olabileceğini ortaya çıkardı. Korku, hayatta kalma türünde olacağı anlaşılan Overdose’dan sızdırılan videoda, genç oyuncu Margaret Qualley’nin canlandırdığı karakteri görme şansı yakalıyoruz. Bildiğiniz gibi Margaret Qualley, Death Stranding oyununda da Kojima ile çalışmıştı. Videoda dikkat çeken bir diğer detay da oyununun mobil cihazlarda da oynanabilir olması.

Sızdırılan bu video hakkında Kojima’dan ya da Xbox cephesinden bir açıklama gelmediği için Overdose’un yeni Kojima oyunu olup olmadığı belirsizliğini koruyor. Ancak videoda yer alan detaylar, bu videonun büyük ihtimalle sahte olmadığını düşündürüyor.

Samsung Galaxy S23’ün yonga seti kesinleşti