Oppo A98 sertifika alırken görüldü

Oppo A98

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Oppo A98, TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Bu sayede telefonun özellikleri ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Oppo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket bu kez de Oppo A serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Çok yakında kullanıcılarla buluşması beklenen Oppo A98, kısa süre önce TENAA’dan sertifika alırken görüldü. TENAA veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde telefonun özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkarken, telefonun tasarımını gözler önüne seren görseller de gün yüzüne çıktı.

Oppo A98, 6.7 inçlik AMOLED bir ekranla geliyor. TENAA’da yer alan görseller, telefonun kıvrımlı bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor. Bu kıvrımlı ekran FHD+ çözünürlükte. Ekranın altında ise bir parmak izi sensörü yer alıyor.

oppo a98

TENAA’da yer alan görseller, telefonun arka yüzünde iki büyük kamera sensörü yer aldığını gösteriyor. Ancak bu sensörlerin teknik özellikleri şimdilik belirsizliğini koruyor.

TENAA’da yer alan bilgilere göre telefon sekiz çekirdekli bir yonga setiyle geliyor. Bu yonga setinin Snapdragon 695 olacağı tahmin ediliyor. Telefon 6,8 ve 12 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneğiyle satışa çıkacak. Dahili depolama alanı konusunda da yine üç seçenek olacak: 128/256/512 GB. Depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor.

Son olarak batarya tarafına geldiğimizde karşımıza 5000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Telefonun şarj hızı ise 67W.

Samsung Galaxy S23’ün yonga seti kesinleşti