Heroes of Storm’a, Diablo’dan İki Takviye

heroes of the storm

 

Yapımcı firma Blizzard, Heroes of  Storm’un iki yeni karakter takviyesi ile tazeleneceğini açıkladı. İki takviyede şirketin diğer kült yapımı Diablo’dan gelecek.

ilk transfer; Xul the Necromancer… Xul, Diablo 2’den hatırlayabileceğimiz bir Ölüm Büyücüsü. Klasik hareketi, rakiplerinin iskeletlerini canlandırıp, kendi safına katabilmek. Kadroya katılacak ikinci isim ise Diablo 3’ün büyücüsü Li-Ming. Li-Ming, bolca yıkım gücü içeren düzinelerce büyüsü ile yapıma fazlasıyla renk katacak niteliklere sahip.

2993506

Heroes of Storm baş yapımcısı Dustin Browder, iki karakterinden hedefi 12’den vuracağını iddia ediyor. Dustin Browder, “2013 yılından beri, Heroes of the Storm’a bir Necromancer ekleme yönündeki fikirleri, diğer yapımcılarla tartışıyoruz. Sonunda, Diablo 2’nin kült karakterlerinden birini yapımımıza uyarladık. Li-Ming içinse şunu düşündük: Öyle bir suikastçi yaratalım ki elinin tek hareketiyle onlarca düşmandan kurtulabilsin. Kim, bu biçtiğimiz role Diablo 3’ün isyankar büyücüsü  Li-Ming’den uygun olabilirdi ki?”

Bazıları Dustin Browder’e neredeyse on yıllık Diablo 2 oyunundan karakter uyarlamanın zorluklarını sunuyor. Ne var ki yönetmen Dustin Browder, istifini hiç bozmuyor.

“Biz, Heroes of Storm’a, Warcraft 3’den bile pek çok popüler karakter transfer ettik. Neden, Xul The Necromancer bir zorluk yaratsın ki? Aksine böyle retro ve kült karakterler, azmimizi artırıyor.” ifadelerini kullandı.

Yapımın güncellenmiş sürümü, birkaç güne kadar oyun müdavimleriyle buluşacak.

2015’nin Haziran ayında satışa sunulan RPG, 2 miyondan fazla indirildi.