Heroes of the Storm Hakkında Detaylar

Heroes of the Storm Hakkında Detaylar

Heroes of the Storm hakkında açıklamalarda bulunan Blizzard, oyundaki stratejilerin karakterlere ve savaş alanlarına göre farklılık göstereceğini belirtti.

Dota 2 ve League of Legends gibi oyunların dünya genelinde gördüğü yoğun ilgiden sonra kendi MOBA oyununu geliştirmeye karar veren Blizzard, Heroes of the Storm‘u bir süre önce duyurmuştu. Halihazırda World of Warcraft gibi başarılı bir online oyuna sahip olan Blizzard‘ın yeni oyunu oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanırken, oyun hakkındaki detaylar da merak konusu oldu.

Heroes_of_the_Storm

Şu ana kadar hakkında pek az detay bilinen Heroes of the Storm hakkında açıklamalarda bulunan Blizzard yetkilisi Dustin Browder, yeni oyunda kullanıcılara sunulacak seçenekler hakkında açıklamalarda bulundu. Browder’a göre oyunda yer verilecek yeni haritalara ve Blizzard‘ın Diablo, Warcraft ve Starcraft gibi serilerinden alınacak olan farklı karakterler, oyunseverlere birçok farklı şekilde strateji geliştirme imkanı sunacak. Oyunun henüz tamamlanmadığı halde birçok farklı stratejiyle oynanabildiğini belirten Browder, özellikle içinde bulunulan haritaya göre strateji belirlemenin son derece önemli olduğunu belirtti. Şimdilik sınırlı Alpha aşamasında olan Heroes of the Storm‘un çok yakında Beta şamasına geçmesi ve daha yaygın bir kitleye ulaşması bekleniyor.

Advanced Warfare En Gösterişli Call of Duty Oyunu Olacak