Blizzard Gamescom 2014’de

Blizzard Gamescom 2014de

Almanya’nın Köln şehrinde 13-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda en yeni Blizzard oyunlarını oynama imkanına sahip olun.

Blizzard Entertainment, Inc. bugün dünyanın en büyük interaktif eğlence fuarı olan gamescom’da en yeni oyunlarını sergileyeceğini duyurdu. Fuar Almanya’nın Köln şehrinde 13 Ağustos Çarşamba ile 17 Ağustos Pazar günleri arasında gerçekleşecek. Ziyaretçiler 7.1 nolu Salonda B50 ve C50 standlarına uğrayarak Blizzard’ın canlı eğlencelerine katılabilecek ve en yeni oyunlarını deneyebilecekler: World of Warcraft: Warlords of Draenor, Heroes of the Storm,Hearthstone: Heroes of Warcraft, ve Diablo III: Reaper of Souls  – Ultimate Evil Edition.

 Blizzard-Gamescom-2014'de

World of Warcraft’un beşinci genişleme paketi oyuncuları yaban Draenor topraklarına götürecek ve oyuncular burada orc savaş şefi Grommash Hellscream ve onun kudretli Iron Horde’una karşı savaşacaklar. Warlords of Draenor bu sonbaharda piyasaya çıkacak. Gamescom katılımcıları ayrıca firmanın yeni, oynaması ücretsiz çevrimiçi takım savaşı oyunu Heroes of the Storm’da favori Blizzard karakterleri ile oynama şansına sahip olacaklar. Heroes of the Storm’da oyuncular her bir kahramanının oyun tarzını müttefikleri ile sinerji oluşturup düşman takımının kombinasyonuna karşı başarılı olabilecek şekilde uyarlayabilecekler. Oyunda düşman üssüne yıkım yağdıracak hayalet korsan gemiyi kiralamak gibi benzersiz görevlere sahip bir çok savaş alanı bulunacak ve bunlar oyuna hem çeşitlilik, hem de stratejik derinlik katacak.

 Blizzard-entertainment

Blizzard’ın inanılmaz basit ama çılgınca eğlenceli çevrimiçi stratejik kart oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft’ta oynanabilecek oyunlar arasında yer alıyor. Oynaması ücretsiz olan bu oyun Windows ve Mac için 2014 Mart ayında yayınlanmış, Nisan ayında ise iPad versiyonu çıkmıştı. Fuarı ziyaret eden oyuncular yeni Curse of Naxxramas macerası ile oyuna eklenecek olan yeni kartları da deneme şansına sahip olacaklar. Ziyaretçiler ayrıca oyunun 19 Ağustos’taki çıkış tarihinden birkaç gün önce Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition’ı oynama şansını da elde edecekler. Konsollara özel bu versiyonda orijinal Diablo III içeriğine ek olarak başarılı Reaper of Souls genişleme paketindeki tüm özellikler ve güncellemeler de bulunuyor. Oyun konsol deneyimi için özel olarak tasarlanan arayüz ve yerel işbirliği oyunu, düşük levelli oyuncuların yüksek levelli arkadaşlarıyla birlikte oynamalarını sağlayan Apprentice modu, oyun içi posta sistemi ile arkadaşlarla ganimet paylaşabilmek gibi özellikler de içeriyor.

 heroes

Blizzard standlarını ziyaret eden oyuncular bu yeni oyunları deneme şansını elde etmenin yanı sıra çeşitli aktivitelere de katılabilecekler:

  •       Etkinlik süresinde Blizzard geliştiricileri ile imza oturumları
  •       Ama sahnede canlı müzik performansları ve diğer eğlenceler
  •       Kostüm ve dans yarışmalarına katılma imkanı
  •       World of Warcraft Galerisinde World of Warcraft çizimlerini görme imkanı
  •       Lisanslı Blizzard ürünlerini satın alma imkanı
  •       Yarışmalara, turnuvalara ve çok daha fazlasına katılma şansı

Blizzard’ın gamescom 2014 aktiviteleri ile ilgili diğer bilgiler etkinlik tarihi yaklaştıkça Blizzard topluluk web sayfaları yoluyla duyurulacak. gamescom hakkında daha fazla bilgi için www.gamescom-cologne.com adresini ziyaret edin.

Continental’den Dünya Kupası’na Özel Yarışma