Diablo 4 için yeni beta testi yapılacağı açıklandı

diablo 4

Geçtiğimiz haftalarda Diablo 4’ün açık beta testleri gerçekleşti. Blizzard bu testlerden sonra oyunda bazı ince ayarlarmalar yapıldığını ve güncellemelerin gerçekleştiğini açıkladı. İşte bu değişikliklerin geçerli olduğu üçüncü ve son beta testi duyuruldu.

Diablo 4’ün yapımı bitmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde oyunun resmi Twitter adresinde Diablo 4 Gold oldu duyurusu yapıldı. Bir oyunun Gold olması demek, geliştirme aşamasının bittiğini, çıkmaya hazır hale geldiğini gösterir. Fakat oyun çıkmadan önce cilalama diye tabir edilen bazı değişiklikler gerçekleşebilir. Diablo 4‘ün şu anki hali tam olarak böyle. Oyun 6 Haziran’da çıkacak, diğer yandan Blizzard biraz daha vakit varken oynanışı dengelemek ve daha iyi hale getirmek için bir takım değişiklikler yaptı.

Karakter güncellemelerinde en dikkat çekici olanı Necromancer oldu. Artık Necromancer’ın köleleri (Minion) daha kolay ölüyor. Ölen düşmanların cesetlerini patlatma büyüsü eskisine göre daha az hasar veriyor. Barbarian gibi diğer sınıflar ise biraz daha güçlendirildi. Bunlar sadece karkater sınıflarında olan değişikliklerden bir iki tanesi. Zindanlarda da güncellemeler var.

diablo 4

Yapılan güncellemelerin hepsi yeni beta testinde geçerli olacak. Diablo 4’ün son beta testi, 12 ve 14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Son testte seviye sınırı 20’den 25’e çıkıyor. Ashava’yı yenen oyunculara özel binek verilecek. Tabii ki bu binek kozmetik olacak. İlk iki beta testinde katılan oyuncuların karakterleri siliniyor. Bu son testte karakter gelişimi tam sürüm oyuna yansımayacak.

Diablo 4’ün açık betası için gerekli sistem gereksinimleri şu şekilde:

Minimum sistem gereksinimleri:

İşletim sistemi: 64-bit Windows 10
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon R9 280
İşlemci: Intel Core i5-2500L veya AMD FX-8100
Bellek: 8 GB RAM
Boş disk alanı: 45 GB

Önerilen sistem gereksinimleri de şöyle:

İşletim sistemi: 64-bit Windows 10
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon RX 370
İşlemci: Intel Core i5-4670K veya AMD R3-1300X
Bellek: 16 GB RAM
Boş disk alanı: 45 GB

İptal edilen Alien projesi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı