HBO ve Apple TV+ Emmy Ödülleri’nde büyük kazandı!

HBO ve Apple TV+ Emmy Ödülleri'nde büyük kazandı!

Geçen yıl Netflix, 10 ile en çok Primetime Emmy Ödülü’nü aldı, ancak bu yıl Apple TV+ ve HBO Max’in ardından yayın akışı devi ancak üçüncülüğe yerleşebildi. İşte tüm detaylar.

HBO, The White Lotus için beş, Succession (En İyi Drama Dizisi dahil) için dört ve Euphoria, Hacks ve Last Week Tonight için birer olmak üzere 12 ödülle dün geceki yarışmayı adeta domine etti. Bu arada Apple TV+, Üstün Komedi Dizisi, Başrol Oyuncusu, Komedi (Jason Sudeikis), Yardımcı Erkek Oyuncu, Komedi (Brett Goldstein) ve Yönetmenlik, Komedi (MJ Delany) dahil olmak üzere Ted Lasso ile dört ödülünün hepsini aldı. Geçen yıl Lasso yedi primetime ödülü aldı.

HBO ve Apple TV+ Emmy Ödülleri'nde büyük kazandı!

Netflix’in en verimli programı, yayıncının küresel bir platform olarak gücünü gösterirken iki Primetime Emmy ödülü alan Squid Game oldu. Aynı zamanda Ozark için bir ödül aldı, Julia Garner yardımcı kadın oyuncu ödülünü aldı. Bu arada Hulu, Dopesick için Michael Keaton ve The Dropout için Amanda Seyfried tarafından iki ödül alırken, Prime Video, Lizzo’nun Watch Out for the Big Grrrls için tek bir ödül aldı. Artık yayından kalkan bazı şovlar da ödüllerden mahrum kalmadı. Bunlar arasında AMC’den Better Call Saul ve geçmişte Emmy ödülü kazanan HBO hit Barry ve Apple TV+’dan Severance yer alıyor. Netflix’in Stranger Things ve Hulu/Disney’nin Binadaki Tek Cinayetleri’nin 17 adaylığı vardı, ancak yalnızca üç Primetime olmayan Emmy kazandı.

Dynamic Island özelliği ilk hangi Android modeline gelecek?