HBO ‘The Last of Us’ filmi çok beğenildi

HBO 'The Last of Us' filmi çok beğenildi

HBO yayın akışı devleri arasında oldukça önemli bir yere sahip. Bu kapsamda şirketin yeni projesi fazlasıyla beğenildi. İşte detaylar.

2013’te PS3 için piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra The Last of Us bir çok hayrana sahip oldu. Yıkılmış, tehlikeli ama bir şekilde güzel olan post-pandemi dünyası, geliştirici Naughty Dog tarafından ikna edici bir şekilde işlendi ve oyun severlerin sevgisini kazandı. HBO da bu oyunun film versiyonu ile gönülleri ele geçirdi diyebiliriz.

HBO 'The Last of Us' filmi çok beğenildi

Kahramanlar Joel ve Ellie arasındaki ilişki, oyunun gerçek kalbi. Joel ve Ellie’nin ilişkisinin gelişimi mizah, umut, hüzün ve çatışmayla dolu ve yaratıcılar Neil Druckmann ve Bruce Straley tarafından zekice yazılmış. Oyuncular Troy Baker ve Ashley Johnson, tüm Naughty Dog ekibiyle birlikte yapımı hayata geçirdi ve oyun o zamandan beri daha da fazla sevildi.

Şimdi, oyunun yayınlanmasından neredeyse on yıl sonra, HBO The Last of Us serisi 15 Ocak’ta prömiyer yapacak. İlk sezon, derin ve yetenekli bir oyuncu kadrosu ve Druckmann ve Craig Mazin’in dahil olduğu eşit derecede güçlü bir yaratıcı ekip tarafından yönetiliyor. The Last of Us’ın oyunun hayranlarını tatmin edeceğini ve hatta yeni bir izleyici kitlesi getireceği bildirebiliriz. Oyundan dönüştürülen yapımlar her zaman beğenilmese de bu yapım oldukça başarılı oldu.

Anker Soundcore Life P3 TWS : Yüksek ses kalitesi ile fark yaratan kulaklık