HBO ve Snapchat masaya oturdu: Müjdeli haber sonunda geldi

HBO ve Snapchat

HBO ve Snapchat sonunda herkesi mutlu edecek kararı aldı. Birçok Snapchat kullanıcısı için müjdeli bir haber olduğunu söyleyebiliriz. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Sosyal medya platformları televizyon dünyası ile genellikle bağlantılıdır. Ancak açık bir şekilde ortaklık kurdukları pek görülmüş bir durum değil. HBO platformu ile Snapchat bu konuda bir ilki başardı diyebiliriz. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Snap Mini uygulaması ile birlikte yeni bir dönem başlıyor. HBO yapımı birçok popüler dizi Snapchat platformunda kullanıcıların beğenisine sunulacak. Böylece sosyal medya ve televizyon dünyası arasında yeni bir dönem başlamış oluyor.

HBO ve Snapchat büyük projeyi başlattı

Snapchat kullanıcıları HBO Max sayesinde Gossip Girl gibi yeni başlayan dizileri izleyebilecek. Aynı şekilde Game Of Thrones tarzındaki klasik dizileri ise topluca izleme imkanı yakalayacak. Böylece Snapchat aynı zamanda bir etkinlik oluşturmaya çalışıyor.

HBO ve Snapchat

Bazı diziler ise yaş sınırı nedeniyle Snapchat tarafından yayınlanmayacak. HBO yöneticileri attıkları bu adım ile birlikte kullanıcı sayısının artacağını düşünüyor. Hem Snapchat hem de bu yayın platformu iyi miktarda izleyici ve kullanıcı kazanabilir.

Snapchat intihar vakaları ile boğuşuyor: Siber zorbalık artıyor

Snapchat günümüzün en önemli sosyal medya platformları içerisinde yer alıyor. Ücretsiz olarak yayınlanacak dizi ve filmler bu platforma çok ciddi katkıda bulunabilir. Üstelik çoklu izleme gibi bir imkanın olması bugüne kadar görülmüş bir şey değil. Snapchat gibi platformları taklit etmeyi seven Facebook ise muhtemelen benzer bir özellik çıkaracak. Peki siz yeni Snapchat özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz?