HBO The Last of Us dizisi 15 Ocak’ta başlıyor

HBO The Last of Us dizisi 15 Ocak'ta başlıyor

Bir kaymanın ardından HBO, uzun zamandır beklenen The Last of Us TV dizisi için çıkış tarihini onayladı. Video oyunu uyarlaması, HBO ve HBO Max aracılığıyla 15 Ocak’ta 21:00 Doğu’da başlayacak. İşte detaylar.

HBO tarafından sunulan diğer dizileri beklerken izleyecek bir şeyiniz olacak. The Last of Us, The Mandalorian’dan Pedro Pascal’ı Joel olarak ve Game of Thrones’tan Bella Ramsey’i Ellie olarak bünyesinde barındıracak. Dizide genç Joel, bir mantar zombisinden 20 yıl sonra bir karantina bölgesinden kaçmak zorunda kalıyor.  Nick Offerman, Gabriel Luna ve Anna Torv gibi büyük isimler de başrolde yer alırken, oyun seslendirme sanatçıları Ashley Johnson ve Troy Baker da boy gösteriyor.

HBO The Last of Us dizisi 15 Ocak'ta başlıyor

Naughty Dog’dan Neil Druckmann’ın Chernobyl’den Craig  Mazin’in yanı sıra yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapmasıyla dizinin orijinal oyunun konusunu büyük ölçüde takip etmesi bekleniyor. Birçok oyun tabanlı yapımdan farklı olarak The Last of Us, hem geliştiricinin yaratıcı girdilerine hem de kamera arkasında eleştirmenlerce beğenilen yeteneklere sahip olacak. Sadece bu kombinasyonun pratikte işe yarayıp yaramadığı, özellikle de hikayeye bağlı olmayan yeni başlayanlar için bir soru. Dizinin şimdiden bir çok hayranı var. HBO geçtiğimiz günlerde dizinin  yayınlanacağı tarihi ise yanlışlıkla duyurmuştu. Beklentilerin iyice artmasına sebep olan bu duyuru ile dizinin hayranları çoğalmaya devam ediyor.

Arzum Airtasty Air Fryer sıcak hava fritözü: Sağlıklı yemekler için