HBO Max, 15 ülkeye daha genişleyecek

HBO Max, 15 ülkeye daha genişleyecek

HBO Max, platformun kademeli küresel sunumunun bir parçası olarak yakında 15 ülkede daha açılacağını duyurdu. İşte tüm detaylar.

HBO Max, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Moldova, Karadağ, Hollanda, Kuzey Makedonya, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Slovakya ve Slovenya gibi Avrupa ülkelerine açılacak. Artık daha fazla insan hizmeti 8 Mart’tan itibaren kullanmaya başlayabilecek.

HBO Max, 15 ülkeye daha genişleyecek

HBO Max, Ekim ayında İspanya, Andorra ve dört İskandinav ülkesine daha gelmişti. Platform şimdi Avrupa ve Amerika’daki 61 bölgede resmi olarak erişilebilir olacak. Hizmet, bu yıl içinde Yunanistan ve Türkiye de dahil olmak üzere altı Avrupa ülkesine daha ulaşacak.klar. Mevcut Discovery hissedarları yeni girişimin yaklaşık yüzde 29’una sahip olacak. Şirket bu yıl Netflix kadar başarı elde etmeyi planlıyor. HBO özellikle Game of Thrones ve True Detective gibi yapımlarıyla dikkat çekiyor. Önceki yıllarda çok daha fazla popüler olan uygulama Netflix’in popülerleşmesi ile eski pozisyonundan düştü. Netflix özellikle Squid Game yapımı ile o kadar popüler hale geldi ki şirket şu anda yayın akışı devleri arasında lider konumda. HBOMAX de büyüme planlarına katkı sağlaması için çalışmalar yapıyor. Şirket Discovery+ ile birleşecek. Birleşmenin 2022’nin ikinci çeyreğinde tamamlanmasını bekliyor. Anlaşma kapandıktan sonra HBOMax ve Discovery+’nın tek bir hizmette birleştirilebileceği konuşuluyor. Şirketin eski konumuna gelip gelmeyeceğini bekleyip birlikte göreceğiz.

Ethereum balinaları 3 kripto paraya gözünü dikti: Bunlardan topluyorlar