Ethereum balinaları 3 kripto paraya gözünü dikti: Bunlardan topluyorlar

Ethereum ve AVAX

Ethereum balinaları 3 kripto paraya yoğun bir şekilde yöneldi. Onların en fazla alım yaptığı bu 3 altcoin hızlı yükselme potansiyeline sahip. İşte merak edilen tüm detaylar.

Sayıları 1000 civarında olduğu tahmin edilen Ethereum balinaları 3 kripto paraya adeta saldırıyor. Onların bu kripto para birimlerini alırken daha çok DeFi destekçisi olduğunu görüyoruz. Metaverse yerine DeFi tercih ediyorlar. Bunların başında LUNA var.

Cosmos ekosistemine bağlı olan LUNA isimli bu kripto para birimi son dönemlerde çok ciddi bir yükseliş kaydetmişti. Yaklaşık olarak 100 dolar seviyesine kadar çıkan bu dijital varlık ne yazık ki yüzde 50 geri çekildi ve yatırımcısını üzdü. Şimdi ise balinalar yeniden bu kripto para biriminden topluyor.

Ethereum balinaları 3 kripto paraya saldırıyor

Ethereum kripto para birimini yoğun şekilde elinde bulunduran balinaların en fazla tercih ettiği bir diğer token ise FTX borsasının ürettiği FTT oldu. Son dönemlerde güçlü bir yükseliş yakalamayı başaran bu dijital varlık çok daha yüksek bir potansiyele sahip. Ancak bu potansiyeli hemen ortaya çıkarmayacak gibi görünüyor.

Ethereum balinaları 3 kripto

Balina hesapları tarafından en fazla alınan bir diğer kripto para birimi ise MATIC oldu. Özellikle Ethereum ağına yaptığı katkılarla bilinen bu dijital varlık tam bir boğa sezonu ile birlikte 10 dolar seviyelerine kadar çıkabilir. En azından kripto para devlerinin beklentisi bu yönde.

Ethereum 2022 fiyat hedefi belli oldu: Bu seviyeleri görecek

Her ne kadar balinalar şu sıralar pek toplamasa bile Shiba uni büyük merak uyandırmaya devam ediyor. Ethereum balinaları genellikle bu kripto para biriminden elinde bolca bulunduruyor. Bu durum sektörde tepki yaratsa bile yine de balinalar bu meme tokeni satmıyor.