Hangi dizinin final bölümü kaç puan aldı?

11 Game of Thrones

#İŞBİRLİĞİ

Genel olarak dünya çapında ses getiren diziler, kusursuz final bölümleriyle ekranlara veda ediyorlar. Peki hangi dizinin final bölümü kaç puan aldı? İşte yanıtı.

Bu yıla damga vuran dizilerden Game of Thrones, pek çok tartışmayı da beraberinde getirmişti. Dizi için öyle bir final bölümü yayınlandı ki izleyici kitlesinin büyük bir çoğunluğu diziye beddua etti.

Zaten dizinin final bölümü için şok edici bir sona sahip olacağı söyleniyordu. Fakat kimse bu kadar basit, bu kadar saçma, bu kadar dengesiz bir son beklemiyordu. Haliyle GoT’un final bölümünü IMDb puanı da adeta dibi görmüştü.

Peki şimdiye kadar dünya çapında ses getirip muntazam bir finale imza atan diziler hangileri? Bu yazımızda ülkemizde de sevilerek izlenen bazı yabancı dizilerin final bölümü puanlarını sizlerle paylaşacağız.

Game of Thrones 8. sezon izle

Hemen baştan belirtelim. Game of Thrones, aldığı dip puanla listemizde de son sırada yer alıyor. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri hangi dizinin final bölümü kaç puan aldı sorusunun yanıtıyla başbaşa bırakalım.

Breaking Bad: 9.9

1 Breaking Bad