Bu yaz vizyona girecek en iyi filmler

en iyi filmler

#İŞBİRLİĞİ

Bu yaz vizyona girecek en iyi filmler hangileri? Yüzlerce film arasından en iyilerini sizler için derledik. İşte sinema severleri salonlara çekecek olan en iyi 5 film!

Şimdiden sıcak bir yazın bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Sıcak yaz günlerini serin bir şekilde, gezerek geçirmenin en basit yolu ise AVM’lerde dolaşmak. Doğal olarak söz konusu AVM olunca, sinemaya gitmek de kaçınılmaz bir hal alıyor.

Kuşkusuz iyi bir film, sıcak bir günde vakit geçirmenin en iyi yollarından biri. Peki bu yaz hangi filmler vizyona girecek? Şüphesiz önümüzdeki 3 ayı aşkın süre içerisinde 100’ün üzerinde yerli – yabancı film vizyona girecektir. Bizler işinizi kolaylaştırmak adına bu kalabalık listeden en iyi filmleri seçmeye uğraştık. Elbette film zevk meselesidir. Bizim iyi dediğimiz bir filme karşı hiç ilginiz olmayabilir. Fakat yine de sizler için seçtiğimiz en iyi filmler listemize göz atmanızı tavsiye ederiz.

İşte bu yaz vizyona girecek en iyi filmler

Öncelikle şunu belirtelim. Bu yaz vizyona girecek en iyi filmler listesini yaparken, hem yerli hem de yabancı yapımları göz önüne aldık. Fakat listeye koyacak gerçekten iyi, kaliteli bir yerli yapım bulamadık. Bulduklarımız da seçtiğimiz yabancı filmlerin arkasında kaldı diyebiliriz.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu yaz vizyona girecek en iyi filmler listemizle başbaşa bırakalım.