Hapa benzeyen Alternatif iPhone sarjları

hapiphone

Akıllı telefon kullanıcıların çoğunun tercihi iPhone olmasına rağmen tercihlerinden pişman olan bir çok insan var.Gel gelelim ki iPhone’ların sarjları diğer akıllı telefonlara oranla daha çabuk bitiyor.Bu da insanları hayattan bezdirecek bir durum..
iPhone‘ların sarjının çok çabuk bitiyor oluşu insanları bıktırmış durumda.Her gün bu konuda yeni fikirler ortaya atılsa da henüz aklımaz yatmış bir proje göremedik.Bu sorun için şimdi ise hapa benzer piller ortaya çıktı.

Tasarımcı Tsung Chih-Hsien eserleri olan bu “hap gibi iPhone pilleri” mükemmel bir kurtarıcı.Hap gibi pil ya da harici batarya hayata geçirildiğinde hem zaman kazanacaksınız,hemde sarj aleti gibi büyük ve karmaşık bir cihazı yanınızda taşımak durumunda kalmayacaksınız.

hhap

iPhone cihazlarına Lightning girişinden bağlanan pillerin belirli kapasiteleri var.2 saatlik,4 saatlik ve 6 saatlik olmak üzere üç farklı seçeneği bulunuyor.Pillerin bir diğer özelliği ise kullan at piller olması.

Bir kere telefonunuzu acil durumda sarj ettikten sonra bir daha işinize yaramayacak.Akla yatan nadir sarj fikirlerinden biri olan bu proje Red Dot Awards’ta Konsept Dizayn ödülü şimdiden hak etti.yanko Deign aracılığı ile bu güzel fikri ortayan koyan Tsung Chih -Hsien adlı tasarımcının projesi cidden haayata geçtiğinde bir çok iPhone kullanıcısı rahat yüzü görebilecek.

Gorilla Glass 4 Geliyor