Assassin’s Creed Unity Seriyi Tehlikeye Soktu

Assassins Creed Unity Wallpaper

Bu yılın en merak edilen oyunları arasında yer alan Assassin’s Creed Unity’nin sorunlu bir başlangıç yapması, hem seriyi hem de Ubisoft’u tehlikeye attı.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Assassin’s Creed serisinin merakla beklenen yeni üyesi Assassin’s Creed Unity geçtiğimiz hafta oyunseverlerle buluştu ve birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Xbox One ve PlayStation 4’ün sunduğu yeni imkanlardan yararlanarak seriye yeni bir soluk getirmesi beklenen Assassin’s Creed Unity’in bu yılın en başarılı oyunları arasında yer alması bekleniyor olsa da, oyunun hem konsollarda hem de PC’lerde istenilen performansı verememesi eleştirilere neden oldu.

Assassins-Creed-Unity-Wallpaper

Ubisoft kullanıcılardan gelen şikayetleri ve geri dönüşleri göz önüne alarak Assassin’s Creed Unity‘de yaşanan sorunları gidermek ve oyunu mümkün olduğunca geliştirmek için sıkı bir çalışma yürütüyor olsa da, hem kullancılar hem de analistler arasında Unity’nin bu başarısızlığı sonrası Ubisoft’un zorlu bir döneme gireceğini iddia edenlerin sayısı hiç de az değil.

Ubisoft’un hem yapımına hem de tanıtımına büyük paralar harcadığı Assassin’s Creed Unity‘de yaşanan bu sorunların oyunun satışlarına yansıması ve serinin geleceğini tehlikeyi sokması bekleniyor olsa da Ubisoft bu çalkantılı süreçten ciddi bir hasar almadan çıkacak gibi görünüyor. Bir yandan Far Cry 4 ve Assassin’s Creed Rogue gibi iyi başlangıç yapan oyunlara sahip olan stüdyo, bir yandan da The Crew ve The Division gibi merakla beklenen oyunların çıkışına hazırlanıyor.

Firefox Varsayılan Arama Motorunu Değiştiriyor