Halo 6 için sürpriz karar!

halo 6

343 Industries ve Microsoft işbirliği ile geliştirilen Halo 6 hakkında ilk resmi açıklama da geldi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Kısa süre önce 343 Industries’in yetkili isimlerinden biri olan Frank O’Connor, Halo serisinin yeni oyunu hakkında önemli açıklamalar yapmıştı. O’Connor, oyuncuların Master Chief’i Halo serisinde daha çok görmek istediklerini belirterek bu durumu dikkate alacaklarını söylemişti. Yapımcı ekibin yetkili ismi, Halo 5 Guardians’ta Master Chief’i biraz geri plana çekere hikayeyi başka isimler üzerine yıkmak istediklerini fakat bu durumun biraz ters teptiğini dile getirmişti.

Bu nedenle yeni Halo oyununda tekrardan Master Chief üzerine odaklanılacağı belirtilmişti. Bu açıklamalar, Halo 6’nın önümüzdeki E3’te tanıtılması ihtimalini güçlendirmişti. Fakat 343 Industries cephesinden gelen haberler Halo fanlarını biraz üzecek cinsten.

Yapımcı firmanın topluluk yöneticisi Brian Jarrard, Halo 6 hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Jarrard, yeni Halo oyununun (Halo 6) önümüzdeki E3 fuarında tanıtılmayacağını belirtti. Jarrard, E3’de ziyaretçilerine ufak bir sürprizlerinin olacağını dile getirse de bu Halo 6’yı bekleyenleri pek de tatmin etmeyecek gibi görünüyor.

Hatırlanacağı üzere son Halo oyunu 2015 yılında satışa sunulmuştu. Genel kanı aradan geçen 2 senelik sürenin ardından Halo 6 ya da farklı bir isimle yeni Halo oyununun duyurulacağı yönündeydi.

Bakalım 343 Industries’in bakse konu “ufak sürprizi” Halo fanlarını tatmin edebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.