Halo 5: Guardians Hakkında Yeni Detaylar

Halo 5 Guardians Hakkında Yeni Detaylar

Halo 5: Guardians’ın yapımından sorumlu olan 343 Industries stüdyosu, oyunun hikayesi hakkında yeni detayları oyunseverlerle paylaştı.

Uzun yıllardır Xbox‘ın en beğenilen oyunları arasında yer alan Halo serisinin 343 Industries tarafından hazırlanan ve serinin hayranları tarafından merakla beklenen yeni oyunu, geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtıldı. Halo 5: Guardians adıyla 2015 yılının sonbaharında piyasaya sürülecek olan bu yeni Halo oyununun serideki ikinci üçlemeyi devam ettireceği açıklanmıştı.

Halo_5_Guardians

2012 yılında Microsoft Studios tarafından piyasaya sürülen Halo 4, Master Chief’in hikayelerini bir sonraki aşamaya taşımış ve seride yeni bir üçlemeyi başlatmıştı. Halo 5: Guardians‘ın ise Halo 4’e doğrudan bir devam oyunu olacağı ve hikayeyi kaldığı yerden devam ettireceği, yeni oyunun kreatif direktörü Frank O’Connor tarafından doğrulandı. Halo 4’ün sonunda oldukça zorlu bir yerde bıraktığımız Master Chief’in iç dünyasına daha derinlemesine girilecek olan Guardians’da karakterin hem geçmişine de yer verilecek.

Xbox One Sürprizleri İçin E3 2014 Beklenmeyecek