Halo Dijital Filmi Resmi Olarak Duyuruldu

Halo Dijital Filmi1

Halo serisinden uyarlanacak ve Ridley Scott öncülüğünde geliştirilecek olan yeni Halo dijital filmi duyuruldu.

Oyun dünyasının en popüler serilerinden olan Halo, Microsoft’un da en gözde ürünlerinin başında geliyor. Bugüne kadar Halo serisini sadece Xbox oyun konsolları için yayınlamakla yetinmeyen Microsoft, oyun dünyasından büyük ilgi gören bu ürününü mümkün olduğunca fazla platforma taşımak için elinden geleni yapıyor. Xbox’a özel Halo oyunları dışında PC ve mobil platformlar için de farklı seçenekler sunan Microsoft, Halo 4: Forward Unto Dawn projesiyle beraber seriyi oyun dünyasının dışına taşımayı da başarmıştı. Bu çalışmalarını tam hız devam ettiren Microsoft, şimdi de yeni bir Halo dijital filmi üzerinde çalıştığını duyurdu.

Halo_Dijital_Filmi

Halo cephesinden bir süre önce gelen haberlerde ünlü yönetmen Ridley Scott (Alien, Blade Runner)’ın yeni Halo filmi üzerinde çalıştığı iddia edilmişti ama bu iddialar Microsoft tarafından yalanlanmıştı. Her ne kadar Halo filmini Ridley Scott yönetmeyecek olsa da, bir süre önce adı seriyle anılan Scott’ın farklı bir Halo projesi üzerinde çalıştığı böylece ortaya çıkmış oldu. Microsoft tarafından yayınlanan resmi açıklama gösteriyor ki, dijital platformlar üzerinden yayınlanacak olan yeni Halo projesinin yapımcılığı Ridley Scott tarafından üstlenilecek.

Microsoft’un 343 Industries stüdyosuyla çalışacak olan Ridley Scott ve David Zucker’in yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmeni ise daha önce Battlestar Galactica ve Heroes gibi dizilerde görev almış olan Sergio Mimica-Gezzan olacak. Halo dijital filmi hakkında önemli detayların E3 2014 kapsamında serinin hayranlarıyla paylaşılması bekleniyor.

Square Enix E3 2014′e Hazırlanıyor