Yakuza 6 demosu yayınlandı! İndirebilirsiniz!

yakuza 6

Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Yakuza yakında yeni oyunuyla bir kez daha konsollarımıza konuk olacak. Yakuza 6 The Song of Life ismi ile raflardaki yerini alacak olan yapımda bir kez daha yer altı dünyasının kirli işlerine tanıklık edeceğiz.

Yakuza 6 The Song of Life, Japonya’da çıkmıştı

Yakuza serisinin yeni oyunu yaklaşık 2 sene önce 2016 yılında Japonya’da satışa sunulmuştu. Japonya’da oldukça başarılı bir satış grafiğine imza atan oyunun, Avrupa ve Amerika’da ise en erken 2018’de raflardaki yerini alacağı belirtiliyordu.

Nitekim denildiği gibi de oldu. SEGA imzası taşıyan Yakuza 6 The Song of Life önümüzdeki Nisan’da raflardaki yerini alacak. Peki 2 sene önce satışa sunulmuş olan bir yapım, Avrupa ve Amerika için neden bu kadar gecikmeli olarak raflardaki yerini alıyor? Açıkçası bu sorunun net bir cevabı yok. Çünkü SEGA oyun üzerinde teknik anlamda güncellemeler yapmadı. Oyuna katılan tek şey dil desteği oldu diyebiliriz. Pek çok firma için 2 sene sıfırdan yeni bir oyun yapmak için yeterli oluyor. Fakat SEGA bu süreyi sadece dil desteğini arttırmak için kullandı. Açıkçası biraz ilginç.

Sonuç olarak Yakuza 6 önümüzdeki Nisan ayında satışa sunulacak. Eğer oyunu satın almadan önce denemek isterseniz böyle bir şanısınız da mevcut. Keza SEGA, Yakuza 6 The Song of Life için oyunun 1. bölümünü içeren bir demo yayınladı. Yaklaşık olarak 35GB büyüklüğündeki demo an itibari ile PS Store üzerinden indirilebilir durumda.