Hadi Be Oğlum zirvenin yeni sahibi oldu!

hadi be oğlum

Şu aralar yerli filmlerin hayli revaçta olduğunu söylemek mümkün. Keza merakla beklenen yapımlar ardı ardına vizyona girmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Şahan Gökbakar’ın Kayhan isimli filminin vizyona girmesinden sonra, bu hafta da Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü oynadığı Hadi Be Oğlum isimli film sinemaseverlerle buluştu.

Hadi Be Oğlum, Kayhan’ı solladı

BoxOffice Türkiye’nin paylaştığı verilere göre Hadi Be Oğlum ilk hafta sonunda 232.672, toplamda ise 241.300 seyirci ile zirvenin yeni sahibi oldu. Bu hafta vizyona giren bir diğer hit yapım Black Panther ise 229.635 kişilik hafta sonu gişesi ile ikinci sırada yer aldı.

Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Kayhan ise hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. İlk haftasında 300.000’i bile göremeyen Kayhan, Şahan Gökbakar’ın en kötü gişe yapan filmi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kayhan 2. haftasında 470.292 seyirciyi sinema salonlarına çekmiş durumda. Bu filmin toplamda 1.5 milyon civarında izlenmesi pek de sürpriz olmayacaktır. Keza TV kanallarında dönen reklamlar bile Kayhan’ın gişesini arttırmaya yetmemiş diyebiliriz.

Öte yandan Cebimdeki Yabancı, 3. haftasında 646.293 seyirciye ulaşırken, geçtiğimiz hafta vizyona giren Özgürlüğün 50 Tonu ise 311. 903 kişiyi salonlara çekmeyi başardı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Alihan Türkdemir, Yücel Erten ve Feridun Düzağaç gibi isimleri kadrosunda bulunduran Hadi Be Oğlum, muhtemelen önümüzdeki hafta da ipi önce göğüsleyebilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

Holywood’un ünlü ismi öldü mü?