Hababam Sınıfı Yeniden için bir fragman daha yayınlandı

hababam sınıfı yeniden

Türk sinemasının klasiklerinden biri olan Hababam Sınıfı uzun bir sürenin ardından bir kez daha beyaz perdede boy gösterecek. İşte Hababam Sınıfı Yeniden için yayınlanan 2. tanıtım videosu.

Yediden yetmişe herkesin severek izlediği bir klasik olan Hababam Sınıfı, uzun bir zaman sonra tekrardan beyaz perdeye konuk olacak. Zihinlere Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit ve Halit Akçatepe’li kadrosuyla kazınan bu klasik, daha önce de farklı şekillerde beyaz perdeye aktarılmıştı. Hiç bir Hababam Sınıfı uyarlaması ilk üç film kadar ses getirmedi.

Hatırlanacağı üzere son olarak Mehmet Ali Erbil, Mehmet Ali Alabora, Halit Akçatepe ve Şafak Sezer gibi isimlerin başrolünde yer aldığı bir üçleme beyaz perdede boy göstermişti.

Hababam Sınıfı’nın markalaşmış isminin de gücüyle 3 film de ortalamanın üzerinde bir seyirci sayısına ulaşmayı başardı. Fakat bu üçleme de eski filmlerin yerini tutmadı.

Hababam Sınıfı Yeniden için yeni tanıtım videosu

Şimdi ise yönetmen koltuğunda Doğan Can Anafarta’nın oturduğu yeni bir Hababam Sınıfı filmi daha geliyor. Hababam Sınıfı Yeniden ismiyle vizyona girecek olan yapımın kadrosunda Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu ve Sadi Celil Cengiz gibi isimler yer alıyor.

Filmde yer alan Hababam Sınıfı’nın kadrosu ise büyük oranda tanınmamış isimlerden seçilmiş. Hababam Filmi Yeniden için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Hababam Sınıfı Yeniden 5 Nisan’da gösterime girecek.