Gürültülü Xbox One’lar Yenileriyle Değiştirilecek

Gürültülü Xbox Onelar Yenileriyle Değiştirilecek

Xbox One satın alan bazı kullanıcıların fazla gürültüden şikayetçi olması üzerina harekete geçen Microsoft, bu konsolları yenileriyle değiştirecek.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un yeni nesil konsolu Xbox One, geçtiğimiz yılın Kasım ayında 13 ülkede piyasaya sürülmesinin ardından nihayet geçtiğimiz haftalarda birçok yeni bölgedeki kullanıcılarla buluşmuştu. Şu ana kadar satışlar konusunda Microsoft’un istediği başarıyı yakalayamayan ve rakibi PlayStation 4’ün gerisinde kalan Xbox One, yapılan indirimler ve yeni bölgelerde satışa sunulmasıyla birlikte yükselişe geçti. Ancak yeni nesil konsolun satışa sunulduğu bu yeni pazarlarda kullanıcılara sunulan bazı ürünler sorunlu çıktı.

Xbox_One

Xbox One‘ın geçtiğimiz haftalarda satışa sunulduğu yeni bölgelerde konsolu satın alan bazı kullanıcıların aşırı gürültüden şikayetçi olması, bu bölgelerde satışa sunulan konsollarda yaygın olarak görülen bir sorunu gün yüzüne çıkardı. Zaman içinde bu sorunda şikayet eden kullanıcıların sayısının artmasıyla konuyu inceleyen Microsoft, bazı konsolların fazla gürültü yaptığını kabul etti. Bu sorunun ortaya çıkmasının ardından kullanıcıları mağdur etmemek için harekete geçen Amerikalı teknoloji devi, fazla gürültü yapan Xbox One’ların yenileriyle değiştirileceğini açıkladı.

Huawei Akıllı Saat Pazarına Yöneldi