Yeni GTA 6 Fragmanının Eli Kulağında

Ubisoft GTA 6 açıklaması

Geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk fragmanıyla büyük ses getiren GTA 6’nın ikinci fragmanı, beklediğimizden daha erken gelebilir.

Şu an oyun dünyasında GTA 6’dan daha heyecanla beklenen bir oyun yok muhtemelen. Tüm zamanların en başarılı serileri arasında yer alan GTA’nın yeni oyunu, ilk fragmanı yayınlanmadan önce de heyecanla bekleniyordu ama ne zaman ki ilk fragman geldi, bu heyecan daha da katlandı. GTA 6’nın potansiyelini gözler önüne seren ilk fragman, hem halihazırda oyunu heyecanla bekleyenlerin heyecanını katladı, hem de daha geniş bir kitlenin ilgisini çekmeyi başardı. Gerçek anlamda yeni nesil bir oyun deneyimlemek üzere olduklarını fark eden oyunseverler, yeni GTA oyunu için gün saymaya başladı.

GTA VI oyun dünyası için öylesine vaatkâr bir yapım ki oyunun yeni fragmanı bile merakla bekleniyor. Yeni GTA oyununda sunulacak yeniliklere ve özelliklere dair daha fazla detay öğrenmek için sabırsızlanan oyunseverler, bu isteklerine beklediğimizden daha erken bir tarihte kavuşabilir.

GTA 7 İçin Heyecan Dorukta

GTA serisinin arkasındaki stüdyo olan Rockstar Games, GTA 6’nın ilk fragmanını, geçtiğimiz yılın kasım ayında, ana şirketi Take Two’nun yatırımcı buluşmasının hemen öncesinde yayınladı. Take Two, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yatırımcı toplantısını kasım ayında yapacak. Gelen son haberler, GTA 6’nın ikinci fragmanının da yine bu etkinliğin öncesinde yayınlanacağına işaret ediyor. Eğer bu iddialar doğruysa, bir ay gibi kısa bir süre içerisinde oyundan yeni bir fragman daha görme şansı yakalayacağız. Üstelik bu artık ikinci fragman olacağı için, bu kez oyun içinden de kareler görebiliriz.

PlayStation Plus’a Ekim Ayında Gelecekler-Gidecekler Açıklandı