GTA 5’in Yeni Nesile Geçişi Hakkında Yeni Detaylar

GTA 5in Yeni Nesile Geçişi Hakkında Yeni Detaylar

GTA 5’in PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a taşınacağının duyurulmasının ardından konuşan Rockstar Games, yeni nesile geçiş hakkında açıklamalarda bulundu.

Tüm zamanların en popüler oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto serisinin yeni üyesi Grand Theft Auto V, geçtiğimiz yıl PlayStation 3 ve Xbox 360’a yönelik olarak piyasaya sürülmüş ve kullanıcılardan büyük ilgi görerek geçtiğimiz yılın en başarılı oyunları arasında yerini almıştı. GTA 5 keyfini yaşamak isteyen PC, PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcıları için de mutlu haber dün geldi ve E3 2014 kapsamında yapılan açıklamayla oyunun PC ve yeni nesil konsol sahiplerine yönelik olarak yayınlanacağı resmi olarak duyuruldu.

GIGA YouTube-Thumbnail-Maske

Grand Theft Auto 5‘in PC ve yeni nesil konsollara taşınacağı hakkında merakla beklenen açıklamanın yapılmasının ardından konu hakkında konuşan Rockstar Games, taşıma süreci hakkında birçok detayı oyunseverlerle paylaştı. İlk olarak GTA Online kullanıcıları için önemli bir açıklamada bulunan stüdyo, PlayStation 3 ve Xbox 360’da oyunu oyanayan kullanıcıların, yeni platformlarda kaldıkları yerden devam edebileceklerini duyurdu.

Ayrıca yeni nesil konsolların sunduğu imkanlardan sonuna kadar faydalanacaklarını belirten Rockstar Games, GTA 5‘in yeni versiyonlarında oyunseverlere şu ana kadar sundukları en gelişmiş açık dünya deneyimini sunacaklarını açıkladı.

Dead Island 2 Sony Tarafından Duyuruldu