GTA 5’in PC Versiyonu İptalin Eşiğinde

GTA 5in PC Versiyonu İptalin Eşiğinde

Rockstar Games cephesinden gelen yeni haberler, stüdyonun GTA 5’in PC versiyonu konusunda kararsız olduğunu ve projeyi iptal edebileceğini gösterdi.

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı serilerinin başında gelen Grand Theft Auto serisinin yeni üyesi olan GTA 5, geçtiğimiz yıl Xbox 360 ve PlayStation 3’e yönelik olarak piyasaya sürülmüştü. Oyunseverlerden yoğun ilgi gören ve 2013’ün en başarılı oyunları arasında yer alan GTA 5’in PC kullanıcılarına sunulup sunulmayacağı uzun süre tartışıldıktan sonra, geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan haberler oyunun hem PC hem de yeni nesil konsol kullanıcılarına 2014 yılı içerisinde sunulacağını göstermişti.

GIGA YouTube-Thumbnail-Maske

Grand Theft Auto 5‘in Xbox One ve PlayStation 4 versiyonları önümüzdeki aylarda satışa sunulacak gibi görünse de, Rockstar Games cephesinden gelen yeni söylentiler GTA 5‘in PC versiyonunun iptalin eşiğinde olduğunu gösterdi. Rockstar Games içerisinde Grand Theft Auto 5’in PC’ye taşınması hakkında tartışmaların sürdüğü ve bu tartışmaların oyunun iptaliyle sonuçlanabileceği söyleniyor. Stüdyonun sürecin en başından beri oyunu PC’ye taşımak istemediği, fakat kullanıcılardan gelen yoğun talep üzerine bu tür bir karar almak zorunda kaldığı belirtiliyor.

Metro 2033 Redux Linux’a Taşınıyor