Gran Turismo filminden yeni fragman

Gran Turismo filmi

Sevilen yarış oyunu serisinden uyarlanan Gran Turismo filminden yeni bir fragman daha yayınlandı. Film gerçek bir hikayeyi perdeye taşıyacak.

Bu yılın başında çıkan The Last of Us dizisinin aldığı olumlu yorumlar, oyunlardan uyarlanan film ve dizilerin de başarılı olabileceğini cümle aleme gösterdi. Bu da gelecek oyun uyarlamalarına daha da heyecanla bakmamıza vesile oldu. God of War’dan Fallout’a sevilen pek çok oyun serisi, önümüzdeki yıllarda dizi ya da film uyarlamalarıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Yakın gelecekte izleyicilerle buluşacak bu oyun uyarlamalarından biri de merakla beklenen Gran Turismo filmi olacak.

Ancak Gran Turismo filmi bugüne kadar çekilen diğer oyun uyarlamalarından oldukça farklı olacak. Çünkü film uyarlandığı oyun serisinin hikayesini perdeye taşımak yerine, bu oyun seriyle ilişkili gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Film, Gran Turismo oyunları oynayarak kendisini geliştiren ve zamanla gerçek yarışlara katılmaya başlayan gencin hayat hikayesine odaklanıyor.

gran turismo 4

Gran Turismo filminin yönetmen koltuğunda Neill Blomkamp oturuyor ki bu da filmi daha heyecan verici kılıyor. Çünkü Neill Blomkamp, özellikle District 9 filmiyle beğeni toplamış bir yönetmen. Blomkamp sonrasında çektiği Elysium ve Chappie gibi filmlerde aynı seviyeyi yakalayamadı belki ama buna rağmen Gran Turismo filmi için ideal bir seçim gibi görünüyor. Çünkü hem kamera arkasında yetenekli olduğunu District 9’da göstermiş bir yönetmen hem de Gran Turismo oyunlarının büyük bir hayranı.

Gerek hikayesiyle gerek bir araya getirdiği ekiple merak uyandıran filmden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Amazon Prime Video’ya da reklamlı paket geliyor