Gran Turismo 7 PS4’de Çok Farklı Olacak

image

Gran Turismo 7 2015 içerisinde yada 2016’da geliyor. 

Yarış oyunları arasında ayrı bir yeri olan Gran Turismo oyunlarının sonuncusu olan Gran Turismo 6 oyun severler tarafından oldukça beğeni ile karşılandı. Ancak oyunun yeni nesil oyun konsollarına çıkmaması yeni nesil oyun konsolu sahiplerinin biraz üzmüştü. Bu noktada Kazunori Yamauchi yeni nesil konsol sahiplerini sevindirecek ve tüm Gran Turismo hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

 

yamauchi-speaks-to-journalists-at-silverstone-gta_bpnj

 

Kazunori Yamauchi Gran Turismo 7 hakkında bazı detayları açıkladı. Bir oyun dergisine konuşan Yamauchi Gran Turismo 6’yı PS3’e çıkarmak zorunda kaldıklarını ve bu durumun kendilerini oldukça kısıtladığını dile getirdi. Ancak Gran Turismo 7’yi PS4’e çıkaracakları için GT6’da yapamadıkları herşeyi GT7’de yapacaklarını söyleyen Yamauchi yeni oyunlarının özellikle Playstation 4’de çok farklı olacağını dile getirdi.

Öte yandan Yamauchi Gran Turismo 7’nin çıkış tarihi ile ilgilide bazı ipuçları verdi. Oyunun 2015 yada 2016 yılı içerisinde çıkacağını söyleyen Yamauchi oyun severleri heyecanlandırdı.