Gran Turimo Oyunu Sinemalarda

ss6

Gran Turismo adlı oyun film Hollywood tarafından filme alınacak. 2015 Aralık ayında vizyona girmesi hedeflenen Gran Turismo oyununun filmi, oyun piyasasının sinemalara taşınmasını sağlayacak.

PC oyunları ve PlayStation oyunlarını ABD içerisinde vizyonlara taşıma çalışmaları var. senaryolarının arkasında bulunan kişilerinde başarılı filmlere imza atmış kimseler olması filmlerin izlenme rekorları kıracağını şimdiden düşündürmüyor değil. Oyun piyasasının büyüklüğü malum. Sinemacıların böyle bir kitleyi sinemaya taşımak istemeleri çok iyi bir düşünce. Çok büyük bir kitleye sahip olan oyun piyasası,  oynadıkları oyunların filmini de izlemek isteyecekler.

ss

Reporter’in bildiği üzere Gran turismo büyük bir oyuncu kitlesine sahip. En popüler oyunlardan biri olan Gran Turismo’nun satış rakamların elde ettiği gelir, 60 milyon ile 70 milyon gelir arasında. Ancak oyunun öne çıkan bir hikayesi veya ilginç bulunan karakterleri yok. Bu açıkta senaryo yazarı tarafından tamamlanacak. Bu filmden yüksek gelir elde edilmesi bekleniyor.