Call of Duty Black Ops 4 için yeni video

call of duty black ops 4

Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops 4 için multiplayer beta odaklı yeni bir video yayınlandı. İşte Call of Duty Black Ops 4 için yayınlanan son video.

Treyarch ve Activison işbirliğiyle geliştirilen Call of Duty Black Ops 4 için yeni bir video daha yayınlandı. Yayınlanan yeni video yakında start alacak olan multiplayer beta sürecine odaklanıyor.

Call of Duty Black Ops 4 için multiplayer videosu

Bilindiği üzere Treyarch, CoD serisinin yeni oyunu Black Ops 4’te hikaye modunun bulunmayacağını açıklamıştı. Bu modu geliştirmek için yeterli zaman bulamadıklarını belirten yapımcı ekip, Black Ops 4’te online modlar üzerine odaklanacaklarını açıklamıştı.

Kısaca özetlememiz gerekirse, Black Ops 4 Call of Duty setisinin online odaklı ilk oyunu olacak. Dolayısıyla Treyarch oyunun online tarafında herhangi bir aksilik yaşamak istemiyor.

Black Ops 4’te karşılaşılabilecek olası hataları önceden görme amacıyla da bir beta takvimi oluşturuldu. Buna göre Black Ops 4 betası 3 Ağustos saat 20:00’da start alacak. Bu betaya sadece oyunun PS4 sürümünü ön sipariş ile satın alanlar katılabilecekler.

Türkiye Ligi geldi PES 2019 fiyatı arttı

Sonraki beta tarihi ise PS4 ve Xbox One için 10 – 13 Ağustos arası, PC içinse 11 – 13 Ağustos arasında gerçekleşecek.

Treyarch tam sürümünü 12 Ekim’de satışa sunacağı yapım için multiplayer dinamiklerine dayanan yeni bir video yayınladı. Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.