Google YouTube Music üzerine oynamaya devam ediyor

YouTube Music

Dünyanın en popüler müzik dinleme platformlarından biri olan YouTube Music, düzenli güncellemelerine bir yenisini daha ekledi.

Google YouTube Music üzerine oynamaya devam ediyor. YouTube, dünyanın bilindik ve en meşhur platformlarından biri. İlk çıkış felsefesi video izleme sitesi olan bu platform, günden güne geniş katılımlı bir sosyal medya alanı halini almaya başladı. Bununla birlikte eskiden kalan yüklerini de temizlemek isteyen şirket, hala tek amacı müzik dinlemek olan kullanıcıları için YouTube Music servisini kullanıma sundu.

Youtube music

Bu alanda en büyük rakibi Spotify olan YouTube Music, düzenli aralıklarla aldığı güncellemeler ve sahip olduğu iyileştirmelerle, rakibi ile arasındaki farkı kapatmaya başladı. İşte bugün Google, müzik platformu için hazırladığı son güncellemesini paylaştı.

Android 13 sürümü için hazırlanan yeni güncellemede, YouTube Music’de pek çok tasarımsal değişiklikler görünüyor. Buna göre kilit ekranındaki görünümünden tutun da, üst menüdeki kısa yollara kadar yeni uygulama pek çok değişlikle gelecek.

youtube music

Google YouTube Music üzerine oynamaya devam ediyor

Tabi bu güncellemelerin tam randımanlı bir şekilde çalışabilmesi için Android 13 güncellemesini almanız gerektiğini de bir kez daha hatırlatalım. Öte yandan Google geçtiğimiz aylarda resmen tanıttığı yeni Android sürümünü uzun sayılabilecek bir süredir test etmeye devam ediyor.

Youtube Music Key Fiyatini Belirledi1

Kısa bir süre içerisinde Pixel marka telefonlarda görmeye başlayacağımız yeni sürümü Google’dan sonra kullanıcılarına ilk sunması beklenen marka Samsung oluyor. Tabi Xiaomi veya Oppo bir sürpriz yapar da araya kaynarsa işte o zaman işler değişir. Bakalım tüm bu sorular önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yanıt bulacaktır.

Apple Samsung ile makası kapatıyor