YouTube Müzik güncellenmeye devam ediyor

YouTube Müzik güncellenmeye devam ediyor

Dev bir pazar haline gelen çevrimiçi müzik platformlarında rekabete dahil olmak isteyen Google, YouTube Müzik’le yavaş yavaş ilerlemesini sürdürüyor. Nihayet büyük eksikliklerden birisi daha yeni güncellemeyle giderildi.

YouTube Müzik Premium için kalite seçeneği geldi

Google geçtiğimiz ay, YouTube’un müzik servisinin daha sık yenileneceğini müjdelemişti. Görünüşe göre bahsi geçen yenilikler gelmeye başladı. Son yapılan güncellemeyle beraber platformun önemli eksiklerinden biri giderildi.

13 12

Bunların başına kalite kontrol ayarları geliyor. Artık canlı dinleme kalitesini ve indirme kalitesini elle belirleme imkanına sahipsiniz. Ve canlı dinleme kalitesi için Wi-Fi ile mobil veriyi ayrı ayrı ayarlamak mümkün.

Tek yapmanız gereken, “Ayarlar”a girip istediğiniz ayarları uygulamak. Wi-Fi’da ses kalitesi ve mobil veride ses kalitesi başlıkları altında; düşük,normal, yüksek ve her zaman yüksek seçenekleri bulunuyor. Ayrıca indirme seçenekleri içerisinde de çeşitli kalite ayarlamaları yapmak mümkün.

Spotify ve Apple Müzik’in rekabetine sahne olan çevrimiçi müzik pazarında Google da pastadan pay almak için çalışmalar yapıyor. Ancak gelinen noktada ikiliye karşı mücadele etmesi zor gözüküyor.

A101 General Mobile Discovery satacak!


Yorumlar kapatıldı.