Google Play Store karalara bürünüyor!

Google Play Store

Google Play Store çok yakında alacağı güncelleme ile karanlık tema seçeneğine kavuşacak. Bu seçenek sadece karanlık tema destekli telefonlarda çalışacak.

Google, Android 10 güncellemesi ile karanlık temaya ne kadar önem verdiğinin sinyallerini vermişti. Sistem arayüzünde karanlık tema için iyileştirmeler yapan Google, diğer uygulamaları için de bu opsiyonu sunacağını açıklamıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Gmail‘in Android uygulamasına karanlık tema seçeneğini Ekim ayı içerisinde ekleyeceğini açıklayan Google’ın, Play Store için de planlarının olduğu ortaya çıktı.

iOS 13.1 Public Beta 3 çıktı! İndir!

Play Store alacağı güncelleme ile karanlık temaya destek verecek. Ancak muhtemelen bu karanlık tema sadece sistem arayüzünde karanlık tema seçeneği olan telefonlarda kullanılabilecek.

Şimdilik karanlık mod hakkında detay vermeyen Google, muhtemelen Eylül sonuna doğru bu tasarımı kullanıma sunacaktır.

Google Play Store

Play Store’un beta sürümlerini kullanarak bu yeni tasarımı kullanmaya başlayabilirsiniz. Beta sürümleri aşağıdaki adımları izleyerek Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Google Play Store 16.5.15 sürümünü buradan indirebilirsiniz. Paylaştığımız APK. dosyalarında hiçbir modifikasyon işlem yapılmadığını belirtelim. İndirdiğiniz Play Store APK. dosyasını yüklerken sorun yaşarsanız; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar bölümünden bilinmeyen kaynaklara izin verebilirsiniz.