Gmail karanlık mod seçeneği ile güncellenecek!

Gmail dinamik e posta

Gmail karanlık mod seçeneği ile hem Android’de hem de iOS platformlarında güncelleme alacak. Peki, bu güncelleme ne zaman yayınlanacak?

Mobil platformlarda son yıllarda yükselişe geçen karanlık tema seçeneği şimdi Google uygulamalarına geliyor. Android’de Chrome’da karanlık temayı test eden Google, şimdi de Gmail uygulamasında bu seçeneği denemeye başladı. Yine ilk olarak Android platformunda test edilen karanlık tema seçeneği bu sefer hem Android hem iOS’e gelecek.

Gmail karanlık mod seçeneği ile güncellenecek!

Android Q ve iOS 13 sürümleri ile sisteme karanlık tema seçeneğinin gelmesinin ardından geliştiriciler de uygulamalarını buna göre optimize etmeye başlamıştı. Özellikle siyah renkleri yakmayan OLED panele sahip telefonlarda batarya tasarrufu sunacak olan bu mod, gece saatlerinde telefon kullananların göz sağlığını da olumlu yönde etkileyecek.

Google tablet üretmeyeceğini açıkladı!

Gmail ve Google Chrome’un karanlık tema seçeneğinin Eylül aylardında iOS 13 ve Android Q sürümlerinin resmi olarak yayınlanması ile kullanıma sunulacak. Bakalım ilerleyen dönemlerde diğer geliştiriciler de karanlık temaya destek verecek mi?

Gmail karanlık mod