Google Pixel Watch’ın nihai tasarımı ortaya çıktı

pppp0

Google , I/O 2022 etkinliğini Mayıs ayında düzenleyecek. Arama motoru devinin, yeni ürünleri hakkında bilgi paylaşmanın yanı sıra, Pixel 6a orta sınıf telefonu ve ilk akıllı telefonu olan Pixel Watch gibi yeni donanımları sergileyeceği tahmin ediliyor.

Son raporlar, akıllı saatin temel özellikleri ve tasarımı hakkında önemli bilgileri ortaya çıkardı. Android Central tarafından hazırlanan yeni bir raporun , Pixel Watch’ın son tasarımına iyi bir bakış attığı bildiriliyor.

Raporda, bir Google Pixel Watch’ın İngiltere’deki bir restoranda bırakıldığı ve bulunduğu iddia ediliyor. Saati bulan isimsiz kaynak, saatin “dahili Pixel ekibi için bir test modeli” olabileceğini iddia etti.

Google Pixel Watch

İddia edilen Google Pixel Watch (kod adı Rohan), geçmişte görülen sızdırılmış görüntülerle aynı görünüyor . Akıllı saat, süper ince çerçevelere sahip minimalist bir tasarıma sahip. Önceki raporlar, Google’ın akıllı saatinin en az iki gizli düğmeyle donatılacağını iddia etmişti. Aşağıdaki resimde bu düğmelerden biri tepenin yanına yerleştirilmiş olarak görülüyor.

Google Pixel Watch

Mavi renkli kayış, Google Pixel Watch için tasarlanmış tescilli bir kayış gibi görünüyor ve bu da kullanıcıların saat kayışlarını değiştirmelerine izin vermeyebileceğini gösteriyor. Arama motoru devinin kayışı daha fazla renkte sunması muhtemel. Görünüşe göre akıllı saat, şarj cihazını arkasına bağlayarak şarj edilebilir. Cihaz kablosuz şarj desteği taşıyabilir. Rapor, saatle birlikte şarj cihazı bulunmadığını iddia ediyor.

Google Pixel Watch

Tasarımla ilgili olarak kaynak, akıllı saatin alt kısmının metalik bir görünüme sahip olduğunu ancak camla kaplanmış gibi göründüğünü söyledi. Saat açıldığında, yalnızca cihazda yüklü bir işletim sistemi olmadığını gösteren bir önyükleme logosu gösterdi. Söylentilere göre , Google’ın Samsung ile birlikte geliştirdiği Wear OS 3.1 ile önceden yüklenmiş olarak gelecek.

Cihazın paketinde şu metin bulunur: “Bu cihaz, Federal İletişim Komisyonu ve Industry Canada kurallarının gerektirdiği şekilde yetkilendirilmemiştir ve AB yönetmeliklerine uygunluğu test edilmemiştir.” Cihazın “yalnızca dahili test ve geliştirme” için üretildiğinden bahseder ve ayrıca “işaretlerin ve ambalajın nihai olmadığını” belirtir. Google, muhtemelen Google Pixel Watch’ı I/O 2022’de sergileyecek ve bu yılın ilerleyen saatlerinde Pixel 7 serisi amiral gemisi telefonlarıyla birlikte duyuracak.

Galaxy Z Fold 4’ün çift hücreli pil kapasitesi ortaya çıktı