Mor renkte bir iPhone 14 görebiliriz

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 serisinin lansmanına henüz aylar var ve cihaz, tasarımını, kamera özelliklerini ve SoC ayrıntılarını ortaya çıkaran büyük sızıntılara maruz kaldı. Şimdi, yaklaşmakta olan iPhone’ların renk seçenekleri hakkında bilgi veren yeni bir sızıntı ortaya çıktı.

Gelen raporlarda 14‌ ve 14‌ Max’in ilk çıkış haberlerinde siyah, beyaz, mavi, kırmızı ve mor renklerde, iPhone 14Pro‌ ve ‌iPhone 14Pro‌ Max’in ise piyasaya sürüleceğini bildirdi. İddiaya göre grafit, altın, gümüş ve mor renkte gelecek.

Rapora göre, hem ‌14‌ hem de ‌14 Pro‌ için mor renk seçeneği, aydınlatma koşullarına göre tonu değiştiren benzersiz bir kaplamaya sahip olacak. Bunun dışında rapor, iPhone 14‌ modellerinin “büyük bir daire içinde küçük bir daire” gibi görünen yeni bir True Tone flaşa sahip olacağını da belirtiyor.

iphone 14

Seri özellikleri (beklenen özellikler)

Serisi için Apple’ın çentikten sıyrıldığı ve Face ID donanımını ve ön kamerayı barındırmak için bir delik ve hap şeklinde bir oyuk tercih ettiği söyleniyor. Yazı tipi kamera konusunda, tüm  14 serisi, f/1.9 diyafram açıklığına ve otomatik odaklama desteğine sahip güncellenmiş bir öne bakan kamera sensörüne sahip olacak.

14 Pro ve  14 Pro Max’in  ayrıca yükseltilmiş bir arka kamera yapılandırmasıyla gelmesi ve muhtemelen 8K video kaydı desteğine sahip birincil sensör olarak 48 megapiksel geniş lense sahip olması bekleniyor. Bunun, yakın zamanda sızdırılan görüntülerde ortaya çıktığı gibi, akıllı telefonlar için daha kalın bir kamera çarpmasıyla sonuçlanması bekleniyor.

Google Pixel Watch’ın nihai tasarımı ortaya çıktı