Galaxy Z Fold 4’ün çift hücreli pil kapasitesi ortaya çıktı

Samsung bu yıl rekor satış rakamlarına ulaştı!

Samsung Galaxy Z Fold 4 , markanın bir sonraki katlanabilir akıllı telefonu. Daha önce akıllı telefonun kamerayla ilgili öne çıkan özellikleri ortaya çıkmıştı. Şimdi de GalaxyClub, Z Fold 4’ün iddia edilen pil detaylarını paylaştı.

Samsung Galaxy Z Fold 4’ün çift hücreli pillerle geleceği söyleniyor. Pil hücrelerinden biri 2.002 mAh, diğeri ise 2.268 mAh olarak derecelendirilecek. Z Fold 4 içindeki toplam puanlı pil 4.270 mAh olacak.

Ne yazık ki ve neyse ki, bu, önceki model Z Fold3 ile aynı dereceli pildir . Bu nedenle Z Fold4’ün pazarlanan pilinin Z Fold 3 ile aynı olmasını bekleyin. Şans eseri dememizin nedeni, haberlerde Z Fold 4’ün daha ince bir tasarıma ve gelişmiş kamera donanımına sahip olacağı yönünde. Donanıma sığdırmak için biraz boşluk olması gerekiyor, ancak ince tasarımla daha da küçük piller bekliyorduk, ancak durum böyle değil gibi görünüyor. Daha ince tasarımına rağmen Z Fold 4, Z Fold3 ile aynı pil değerine sahip.

Galaxy Z Fold 4

Pillerin yanı sıra Samsung Galaxy Z Fold 4’ün 108MP birincil kamera ile geleceği söyleniyor. Bu sensör, Galaxy S22 Ultra’nın 1/1.33 inç birimiyle aynı olacak. Ayrıca, telefondaki ikincil lens, beklediğiniz gibi 12MP ultra geniş lens olacak. Telefondaki üçüncü lensin ise 3x optik zoomlu 10MP telefoto lens olduğu söyleniyor. Yine, bu sensörün S22 Ultra ile aynı olduğu söyleniyor. Ön optiklere gelince, 10MP selfie kamerasına sahip olacak.

Telefonla ilgili diğer söylentiler, amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ SoC’nin dahil edilmesini öneriyor. Ayrıca S Pen’i kullanmak için daha güçlü bir yüzeye sahip olduğu söyleniyor.

Sennheiser Sport True Wireless kulaklıkları tanıtıldı