Google Pixel Watch fiyatları, kafalarda soru işareti oluşturdu

Google Pixel Watch

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Google, bir süredir yeni Pixel Watch modelleriyle gündemde. İşte Pixel Watch’ın muhtemel fiyatları.

Google Pixel Watch fiyatları, kafalarda soru işareti oluşturdu. Google, teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri. Ancak kabul etmek gerekir ki Amerikalı teknoloji devi bu büyüklüğünü arama motoru ve Android işletim sistemine borçlu. Tabi ki bunun dışında Gmail, Drive, YouTube gibi daha pek çok önemli alt markası bulunsa da, özellikle ürün klasmanında Google’ın fark yaratabildiğini söylemek pek mümkün değil.

Pixel Watch

Akıllı telefon dünyasından pay kapabilmek için uzun zamandır uğraşan ve sonunda Pixel modelleriyle belli bir seviyeye kadar gelen Amerikalı teknoloji devi, henüz yaptığı yatırımların karşılığını almaktan çok uzak. Bununla birlikte Google’ın bırakın vazgeçmeyi, akıllı saat gibi rekabetin son derece yüksek olduğu bir diğer alanda daha var olma mücadelesi vereceğini biliyoruz.

pixel watch 2

Google Pixel Watch fiyatları, kafalarda soru işareti oluşturdu

Bugüne kadar gelen bilgilerden, Google’ın ilk Pixel Watch modellerini 6 Ekim’de tanıtacağını çoktan öğrenmiştik. Ancak tam olarak emin olamadığımız konuysa, bu telefonların hangi fiyattan satışa sunulacağıydı. Google’a yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadar servis ettiği bilgilerin büyük kısmı doğru çıkan bir kaynaktan paylaşılan sızıntılara göre, Google Pixel Watch’ın standart modeli 349,99 dolardan, hücresel veri kullanan modeli ise 399,99 dolardan satışa sunulacak.

Pixel Watch

Eğer akıllı saat pazarını yakından takip ediyorsanız, bu fiyatların bir hayli fazla olduğunu da anlamışsınızdır. Sektörün en önemli isimlerinden olan Apple Watch Series 8’in bile fiyatının 399,99 dolardan başladığı bu pazarda, hem küçük batarya hem de kısıtlı özelliklerle satışa sunulacak olan Google Pixel Watch’ın bu fiyatlarla çıkması, rakipleriyle nasıl mücadele edeceği konusunda kafalarda büyük soru işaretleri oluşturacaktır.

Kingston Ironkey Keypad 200 : Donanım şifreli USB