Xiaomi 13 tasarımı sızdırıldı!

xiaomi 13

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, yeni amiral gemisi serisinin sızıntılarına engel olamıyor gibi görünüyor.

Xiaomi 13 tasarımı sızdırıldı! Xiaomi, yılın tartışmasız en üretken ismi konumunda. Yılbaşından bu yana pek çok üst, orta ve giriş seviye akıllı telefonu satışa sunan Çinli teknoloji devi, birçok modeliyle de oldukça ses getirmişti. Her ne kadar küresel piyasada satışa sunulmamış olsa da, Çin’de dakikalar içerisinde tükenen ve gelen ilk geri bildirimlerin de son derece iyi olduğu anlaşılan Xiaomi 12S Ultra, bu cihazlardan sadece biriydi. Ayrıca şu sıralar her gün yeni bir 12T serisi haberinin geldiğini de hatırlatalım. Ancak şirketin tek uğraşı bu son 12 serisi değil.

Xiaomi 12T

Bilindiği üzere artık yavaş yavaş Xiaomi 13 serisine geçmeye başlayacağız. Çinli şirketin oldukça uzun bir zamandır bu telefonların üzerinde çalıştığı düşünüldüğünde, artık çalışmalarda sona gelindiği de bir gerçek. Öbür taraftan bugün sızdırılan ve Xiaomi 13 Pro ile Xiaomi 13 modellerine ait olduğu öne sürülen görseller, telefonların büyük ölçüde hazır olduğunu gösteriyor.

Xiaomi 12T 3

Xiaomi 13 tasarımı sızdırıldı!

Söz konusu sızıntılara baktığımız zaman, hem cihazların ön yüzlerini hem de arka yüzlerini görebiliyoruz. Arka yüzeyde dikdörtgen bir kamera adası üzerine kurulan 3’lü bir kamera yapısı göze çarparken, bu kameralardan büyük olanın 1 inçlik meşhur sensör olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte cihazın ön yüzeyinde ise, artık Xiaomi için klasikleşmiş yuvarlak delikli bir tasarım göze çarpıyor.

xiaomi 13

Bu iki cihaz hakkında donanımsal açıdan emin olduğumuz tek nokta ise, her iki cihazda da Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin kullanılacak olması. Telefonların diğer özelliklerini öğrenebilmek içinse biraz daha beklememiz gerekiyor.

OnePlus 11 Pro’nun tüm özellikleri sızdırıldı