Google Pixel Tablet kutu içeriği ile benzersiz olacak

google pixel c tablet

Tablet piyasasına etkili bir giriş yapmak isteyen Google, bunun için Pixel Tablet modelini olabilecek en ilgi çekici hale getirmek istiyor.

Google Pixel Tablet kutu içeriği ile benzersiz olacak. Google şu anda oldukça popüler. Teknoloji topluluğu, Pixel Fold, Pixel 7a ve Pixel Tablet gibi şirketin yaklaşan cihazları hakkında raporlar ve sızıntılarla dolup taşıyor. Pixel markalı Android tabletin piyasaya sürülmesi özellikle merakla bekleniyor. Bu cihaz, Google I/O 2022’den beri ipuçları veriliyor ve rakiplerinden ayıran özelliği bir hoparlör cihaza bağlandığında akıllı bir ekrana dönüşebilmesi.

Pixel Tablet

Bu benzersiz özellik, kullanıcılar için bir dünya fırsatı sunacak ve ihtiyaçlarına bağlı olarak tablet ve akıllı ekran modları arasında sorunsuz geçiş yapmalarını sağlayacak. Film izlerken, müzik dinlerken veya takvimlerini kontrol ederken Pixel Tablet, her şeyi halledebilecek çok yönlü ve güçlü bir cihaz olarak görünüyor.

google pixel c tablet

Google Pixel Tablet kutu içeriği ile benzersiz olacak

Google Pixel Tablet Pixel Tablet’in en heyecan verici özelliklerinden biri, sızdırılan özelliklerin, Tensor G2 işlemci tarafından desteklenen 8GB RAM’le geleceğini düşündürmesi ve uygun fiyatlı olacağıdır. Ancak, stant (dock) eklemenin fiyatı önemli ölçüde artırabileceği için, bütçe dostu tüketiciler için bu cihazın ne kadar erişilebilir olacağı henüz belli değil. Google Home uyumlu cihazlarının evlerinde entegre edilmiş olanlar, bu tableti satın alma konusunda özellikle eğilimli olacaklardır.

google pixel c tablet 1

Google’ın önceki tablet piyasasından çıkışına rağmen, şirket yeni ürünüyle büyük bir etki yaratmayı amaçlıyor gibi görünüyor. Gizlilik anahtarı ve farklı renk seçenekleri hakkında sızan ayrıntılar, Pixel Tablet’in etrafında oluşan heyecanı arttırıyor. Pixel Tablet’in hem bir tablet hem de bir akıllı ekran olarak işlev görebilmesi, yeni bir cihaz arayan herkes için çekici bir seçenek haline geliyor. Cihazın birkaç ay içinde (umarız) piyasaya sürülmesiyle tüketiciler tarafından nasıl karşılanacağını görmek ilginç olacak. Google Pixel Tablet kutu içeriği ile benzersiz olacak.

Apple headset, VR antrenmanların ve spor içerecek